Blog Post

Pc reparatie service in Elburg

Heeft u computer problemen en woont u in de gemeente Elburg. Dan kunt u gebruik maken van de computer reparatie diensten van htcomputers. Wij voeren bijna alle reparaties direct bij u thuis uit. Is er een onderdeel stuk in de computer, geen probleem. Wij kunnen direct het onderdeel vervangen. Op deze manier kunt u snel weer de computer gebruiken. Ook repareren wij uw laptop direct bij u thuis. Mocht blijken dat het scherm of moederbord defect is, dan krijgt u een gedegen advies.
Blauw scherm des doodsBlauw scherm zijn vaak hardware problemen
 

Computer reparatie en onderhoud is gespecialiseerd werk, laat dit dan ook uitvoeren door een erkend monteur. Vaak wordt er een familielid of een kennis ingeschakeld die denkt de computer reparatie te kunnen uitvoeren. Echter in de praktijk worden de problemen juist groter dan dat ze waren. De computer reparatie zal dan ook meer tijd in beslag gaan nemen en de ergernis vergroten.

U maakt een goede keuze als u de computer reparatie laat uitvoeren door Htcomputers.nl. Bij Htcomputers.nl krijgt u indien bij de reparatie ook onderdelen zijn vervangen 12 maanden garantie op deze onderdelen. (n.v.t op arbeids uren)

Kosten voor de computer reparatie:
De kosten voor de computer reparatie bedragen €45,- (de eerste 30 min) daarna € 15,- per kwartier. Dit bedrag is exclusief eventuele onderdelen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een onderdeel (hardware) van de computer of laptop dat vervangen moet worden. Mochten er onderdelen (hardware) vervangen moeten worden, dan bespreken we dit eerst met u.Betalen gaat gemakelijk dit kan met onze mobiele pin.
  • Geen voorrijkosten
  • Geen abonnement nodig
  • € 15,- per kwartier (start tarief € 45.- eerste 30 min)
  • € 20,- toeslag voor spoedbezoek op de zelfde dag
  • € 20,- toeslag voor bezoek op zaterdag
 
Moet ik de computer wegbrengen of loskoppelen?

De computer reparatie zal bij u thuis uitgevoerd worden. De computer hoeft dus niet losgekoppeld te worden of naar een vestiging worden gebracht. Mochten er onderdelen vervangen dienen te worden dan kan de computer monteur direct hardware leveren. De computer reparatie zal dus in bijna alle gevallen direct bij u thuis worden uitgevoerd. Indien het moederbord defect is kunnen we de computer reparatie alleen bij ons in de werkplaats uitvoeren. In dat geval nemen wij de computer mee en brengen we deze na +/- 3 werkdagen weer bij u thuis.

 

Enkele gegevens van Elburg zijn:

Gemeente: Elburg

Bezoek de website van Gemeente Elburg

Provincie: Gelderland

Gemeente Elburg op Google maps

Postcode’s: 8080–8081

Related Posts

Start een gesprek
1
Hulp nodig?
Hallo wat is het probleem