Blog Post

KPN Firmware 4.4.0.5 voor KPN Stroomnet Netwerkadapter (KPN Draadloze verbindingsset)

KPN Devolo Dlan 200 AV setVanaf februari 2014 is er nieuwe software voor de Draadloze Verbindingsset beschikbaar. Deze software verbetert de kwaliteit en stabiliteit van de verbinding tussen de Draadloze Verbindingsadapters. Ook biedt deze nieuwe software de mogelijkheid de verbinding op afstand beter te ondersteunen en service te verlenen in geval van problemen.
Heb je een Draadloze Verbindingsset die geleverd is voor augustus 2014, volg dan onderstaande stappen voor het updaten van de software op alle Draadloze Verbindingsadapters:

Deze software update is geschikt voor zowel Windows als Apple.

Stappen:

  1. Sluit 1 Draadloze Verbindingsadapter met een ethernetkabel aan op de computer of laptop.
    De software update kan ook draadloos. De computer of laptop met de nieuwe software moet dan wel op hetzelfde netwerk zitten.
  2. Controleer of alle Draadloze Verbindingsadapters aan elkaar gekoppeld zijn. Hiermee kunnen alle adapters in één keer geupdate worden. Lukt het koppelen niet, update dan de adapters een-voor-een. De Draadloze Verbindingsadapters zijn gekoppeld als het verbindingslampje (huisje) groen of wit brandt. Als het verbindingslampje niet groen of wit brandt, koppel dan de adapters opnieuw.  Bekijk de instructievideo om de adapters te installeren en te koppelen
  3. Download de nieuwe software:
  4. Open de Software update en volg de instructies.
  5. Controleer of de storing van een slechte of instabiele verbinding door de Draadloze Verbindingsset verholpen is.
    Heb je nog steeds storing met tv-kijken, volg dan de stappen op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Start een gesprek
1
Hulp nodig?
Hallo wat is het probleem