Blog Post

Gratis Facturatie Pakket Earny

De Mogelijkheden zijn enorm

Earny zit vol met handigheidjes die jou als ondernemer zeker van pas zullen komen. De belangrijkste functies zijn op deze pagina opgesomd.

Relaties bijhouden

De relaties zijn je basis. Zowel in de dagelijkse praktijk als in Earny. Je kunt eenvoudig alle gegevens van je klanten en leveranciers bijhouden. Ook worden alle inkomende en uitgaande facturen aan je relaties gekoppeld. Zo heb je van elke relatie een duidelijk overzicht.

Facturen maken en versturen

De kern van Earny is natuurlijk het maken en versturen van facturen. Als we dat niet ongelofelijk eenvoudig hadden gemaakt, zouden we geen Earny heten. Alles is er op gericht om dit een klusje van niks te maken. Met een paar klikken heb je een factuur gemaakt. Vervolgens verstuur je de factuur met twee muisklikken naar je klant. Dit kan per e-mail of gewoon met de post.

Inkomende facturen

Met Earny kun je ook eenvoudig alle binnenkomende facturen registreren. Zo heb je een duidelijk overzicht van al je kosten. Ook houdt Earny voor je bij welke facturen je al wel en welke je nog niet hebt betaald.

Actief debiteurenbeleid

Iedere ondernemer kent het: niet alle klanten betalen op tijd en ook niet iedereen betaalt het juiste bedrag. De administratie daarvan kost de ondernemer soms nog de meeste tijd. Met Earny is die administratie een eitje. Je hebt altijd een goed overzicht van de uitstaande facturen en het uitstaande bedrag. En het versturen van een betaalherinnering is een fluitje van een cent. Ook houdt Earny de betaalkwaliteit van je relaties in de gaten.

Altijd je administratie bij de hand

Altijd en overal inzage in je administratie, standaard bij Earny. Overal ter wereld kun je inloggen op Earny. Een computer of telefoon met internet is alles dat je nodig hebt. Op de zaak, thuis, bij de klant of op vakantie: je hebt altijd je boekhouding in de buurt zonder dat je hem mee hoeft te nemen. En dat natuurlijk via een veilige verbinding!

Rubriceer je kosten en omzet

Binnen Earny kun je zelf rubrieken aanmaken en gebruiken om je omzet en je kosten inzichtelijker te maken. Zowel bij inkomende als bij uitgaande facturen kun je per factuurregel kiezen onder welke rubriek het hoort. In je statistieken en je exports worden de kosten en je omzet ook weer per rubriek getoond. Zo heb je het hele jaar door een nog beter inzicht in je bedrijf en is het maken van de jaarrekening nog makkelijker.

Betalingen registreren

Na het factureren is het natuurlijk belangrijk om te weten of de facturen ook betaald worden. Daarom kun je met Earny eenvoudig bijhouden welke facturen (deels) betaald zijn.

Controle over je zaak

Als ondernemer is het soms lastig om een direct overzicht te hebben van je financiële situatie. Met Earny hoef je hiervoor niets te doen. Even inloggen en je hebt een direct overzicht over je bedrijf.

Eenvoudig omzetbelasting aangeven

Omdat alle informatie voor een juiste omzetbelasting binnen Earny aanwezig is, maakt Earny een voorstel voor hoe je de omzetbelasting kunt aangeven. Of je nou per maand, kwartaal of per jaar een aangifte moet doen, Earny regelt het voor je.

Meerdere betalingsmethoden

Niet alle facturen worden op dezelfde manier betaald. Daarom kun je zelf meerdere betalingsmethoden opgeven en per factuur kiezen op welke die manier moet worden betaald. Bijvoorbeeld een aparte betalingsmethode voor het “overboeken binnen 14 dagen op je Rabobank rekening”, “overboeken binnen 30 dagen op je ABN AMRO rekening”, en bijvoorbeeld voor “contant voldaan”. Zo kun je per factuur de optie kiezen die het beste past. Ook kun je per relatie een andere betalingsmethode als standaard instellen.

Komen en gaan wanneer je wilt

Earny houdt niet van contracten of opzegtermijnen. Daarom kun je bij Earny komen wanneer je wilt, maar ook weer gaan wanneer je wilt. Bij Earny kun je op elk moment je abonnement opzeggen. Maar natuurlijk hopen we dat je bij ons blijft.

Related Posts

Start een gesprek
1
Hulp nodig?
Hallo wat is het probleem