Blog Post

Dropbox online opslag oplossing

Dropbox, wat is het en wat kunt u er mee.
Dropbox is een online opslag van uw data in de cloud (online opslag). Dropbox is een idiaal hulpmiddel om altijd je belangerijke bestanden, foto’s of programma’s overal en altijd paraat te hebben. Aanmeld link
Dropbox wordt steeds meer en meer gebruikt. In een tijd waar we steeds met grotere bestanden werken, is de standaardruimte van 2GB enorm weinig. De mensen van Dropbox weten dit en dus hebben ze iets voorzien waardoor je veel meer dan 2GB kan hebben zonder dat je een cent moet betalen. Het enige wat je moet hebben, is een paar vrienden die nog geen Dropbox hebben.

Het systeem van Dropbox om extra ruimte te krijgen heet Referrals. Het principe is eenvoudig: jij lokt een nieuwe gebruiker en krijgt daar een beloning voor. Het is te vergelijken met de acties die vele telecomoperators af en toe doen: overtuig iemand klant te worden en kreeg x gratis SMSen per maand.

In het geval van Dropbox moet je simpelweg naar hun referrals gaan en voor een van de volgende opties kiezen:

◦Een mail sturen
◦Een bericht op Facebook/Twitter plaatsen
◦Rechtstreekse link doorgeven aan je vrienden

Dropbox referrals staan je toe om je hoeveelheid ruimte serieus op te waarderen
Bij elk van de opties zal er een specifieke link gegeven worden die jij dan moet doorgeven aan je vrienden. Als zij dan via die link zich registreren op Dropbox, kan jij (op moment van schrijven) 500MB extra ruimte krijgen. In feite verloopt het in 3 stappen:

1.Uitnodiging versturen
2.Registreren
3.Dropbox installeren

Het is zeer belangrijk dat de laatste stap niet vergeten word. Pas nadat Dropbox geïnstalleerd is, krijg jij je extra MB’s. Je kan de voortgang van alle stappen volgen in je referrals status pagina van Dropbox.

Op moment van schrijven is elke nieuwe vriend 500MB waard en kan je zo je Dropbox laten groeien tot een vette 16GB! Het is een kleine moeite voor je vrienden om je uit de nood te helpen, toch?

Belangstelling meld je aan het is gratis link

Related Posts

Start een gesprek
1
Hulp nodig?
Hallo wat is het probleem