Blog Post

Draadloos netwerk instellen en beveiligen in elburg

Nu in Elburg Draadloos netwerk instellen en beveiligen bij u thuis

Met uw computer of laptop draadloos het internet op gaan is natuurlijk ideaal, maar het opzetten van een draadloos netwerk is niet zo vanzelfsprekend. Er zijn diverse stappen nodig om het aan de praat te krijgen. Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee.

Htcomputer.nl kan uw draadloos netwerk stabiel en beveiligd opzetten zodat u daarna vlot en zonder haperingen kunt internetten.

beveiligen van een draadloos netwerk voor internet

Wanneer u draadloos van het internet gebruik wilt maken dan zal het draadloze netwerk beveiligd moeten worden met een wachtwoord, want anders kunnen ongewenste personen, zomaar gebruik maken van uw verbinding. Sterker nog met een beetje meer kennis kunnen onbekende mensen eenvoudig snuffelen op uw systeem. Het beveiligen van uw draadloze internetverbinding is dus noodzakelijk. WPA2 is de standaard van nu. Een stukje extra beveiliging is het laten filteren op het MAC-adres van uw netwerkkaart.

Laat Htcomputers de beveiliging van uw draadloze netwerk controleren of opzetten.

Valt uw draadloze internetverbinding vaak uit?

Htcomputers kan u daarbij helpen en zal eerst moeten uitzoeken wat de veroorzaker van het probleem is. De router, een verkeerde of verouderde driver of andere netwerken in de buurt kunnen dit soort problemen veroorzaken. Na een controle wijzigen wij voor u de instellingen of vervangen verouderde apperatuur en is er weer een stabiele verbinding.

Bedraad netwerk

En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor uw bedraade utp cat5 netwerk werken, met routers en switches.

wilt u totale netwerk zekerheid dan is bedraad zeker een aanrader.

Heeft u nog niet de juiste hardware in huis? Geen probleem, Wij kunnen direct de juiste hardware leveren!

Dus voor draadloos netwerk instellen en beveiligen in elburg neemt u contact op met htcomputers.nl. U kunt gratis contact met ons opnemen op telefoonnummer Tel: 0800 0471 of per mail.

Mocht u vragen hebben over draadloos netwerk instellen en beveiligen in elburg of andere diensten van Htcomputers.nl. Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Enkele gegevens van Elburg zijn:

Gemeente: Elburg

Bezoek de website van Gemeente Elburg

Provincie: Gelderland

Gemeente Elburg op Google maps

Postcode’s: 8080–8081


Related Posts

Start een gesprek
1
Hulp nodig?
Hallo wat is het probleem