Blog Post

Gratis Online factureren software

earny-200x200

Factuurprogramma

Als ondernemer wil je geen zorgen hebben over je administratie. Je wilt je gewoon bezig houden met je bedrijf. Daarom is er Earny. Met Earny wordt factureren eenvoudig en heb je continu inzicht in de status van je bedrijf. Earny is een super gemakkelijke web applicatie, waarmee je zonder kennis van boekhouden, eenvoudig facturen maakt en zelfs verstuurt naar je klanten.

Ook kun je snel je inkomende facturen in Earny zetten, waardoor je in Earny altijd een duidelijk overzicht hebt van de status van je onderneming. Hoe groot of hoe klein je ook bent.

Direct inzicht in resultaten

Van elk willekeurig jaar kun je per maand en per rubriek de omzet, kosten en winst inzien. Earny biedt duidelijke grafieken voor een snel inzicht in de prestaties van je onderneming.

Rubriceer kosten en omzet

Binnen Earny kun je zelf rubrieken aanmaken en gebruiken om de omzet en kosten nog inzichtelijker te maken. Zowel bij inkomende als bij uitgaande facturen kun je gemakkelijk per factuurregel kiezen onder welke rubriek het geleverde product of de verrichte dienst hoort. In de statistieken en exports worden de kosten en omzet ook weer per rubriek getoond.
 
 

 
 

Earny_stats

 

Related Posts

Start een gesprek
1
Hulp nodig?
Hallo wat is het probleem